Joburi - Asistent Medical Generalist In Maidstone - Kent - Salarizare 15 Lire Sterline (9 Lire Sterline Inaintea Obtinerii PIN-Ului) Ture De Noapte 8 PM-8 AM

Job Information Asistent Medical Generalist In Maidstone - Kent - Salarizare 15 Lire Sterline (9 Lire Sterline Inaintea Obtinerii PIN-Ului) Ture De Noapte 8 PM-8 AM Informatii angajator
Companie Eurolife
Contact Name Eurolife
Contact Email contact@eurolife-consulting.ro
Job Information
Tipul job-ului Full-time
Categorie Asistent medical
Posted 03/29/2017
Job Status
Start Publishing 10/29/2017
Stop Publishing 11/29/2018
Location Enter Client Description

Responsabilitati: 

Asistentul Medical Generalist se ocupa in principal cu efectuarea investigatiilor clinice, efectuarea explorarilor functionale, realizarea investigatiilor paraclinice uzuale, programarea pacientilor pentru investigatii de specialitate, administrarea tratamentelor, interventii in situatii de urgenta, monitorizarea starii pacientului, completarea documentelor de evidenta a medicamentelor, de evidenta a pacientilor si de observatie clinica medicala, prevenirea crearii focarelor de infectie, sterilizarea instrumentelor si a materialelor, administrarea medicamentelor si a materialelor consumabile, asigurarea conditiilor igienico - sanitare generale la locul de munca, precum si asigurarea conditiilor necesare desfasurarii tratamentelor si recoltarilor.

 

-Salarizarea minima pentru pozitia de Senior Carer (inainte de obtinerea PIN-ului) porneste de la 9,50 Lire Sterline brut/ora.

- Salarizarea minima pentru pozitia de Asistent Medical Generalist (dupa obtinerea PIN-ului) porneste de la 13,00 si poate ajunge pana la 15,00 Lire Sterline brut/ora.  

-Numar de ore pe saptamana : in medie 40 ore /saptamana + garzi

Se fac ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului.
Se lucreaza in schimburi de 12 ore. Ture de noapte 8 PM- 8 AM.

-Cazare : 250-300 Lire sterline /luna  si include utilitatile, gaze, apa, caldura, curent.
Se va face in regim Shared, camere individuale in general, uneori se pot caza 2 persoane in camera. Plata chiriei se face la primirea salariului.

-Bilet de avion: asigurat.

-Masa: Inclusa

- Zona: Maidstone - Kent

Aplica CV

Job
Invalid Input
Nume (*)
Please let us know your name.
Prenume
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Email (*)
Please let us know your email address.
Incarca CV
Invalid Input