Secretele NMC!

13
Ian

Secretele NMC!

Rate this item
(1 Vote)

 

NMC sau Nursing and Midwifery Council este institutia de care a auzit orice Asistent Medical Generalist care a incercat, cel putin o data, sa lucreze in Marea Britanie.

Dupa cum stiti, pentru a putea profesa ca Asistent Medical Generalist este necesar sa aplicati si sa obtineti PIN-ul. Acest PIN este destul de dificil de obtinut, iar NMC ascunde cateva secrete pe care fiecare Asistent Medical Generalist trebuie sa le stie in momentul in care aplica la NMC:

  1. Cazierul judiciar din Romania este valabil doar 3 luni. In Romania, cazierul judiciar este valabil 6 luni, insa cei de la NMC iau in considerare doar cazierele care nu depasesc termenul limita de 3 luni de la eliberare.
  2. Aplicatia este valabila doar 6 luni – din momentul solicitarii aplicatiei este necesar sa trimiteti documentele si  sa trimteti aplicatia completata in maxim 6 luni. In caz contrar, aplicatia expira si este necesar sa anulati PRN-ul initial (sunand la NMC) si sa emiteti unul nou.
  3. Semnatura dvs din aplicatie trebuie sa fie identica cu cea din pasaport.
  4. Semnatura din scrisoarea de acceptare trebuie sa fie identica celei pe care ati scris-o initial pe aplicatie, in caz contrar, vi se va trimite din nou scrisoarea de acceptare sa o completati, ceea ce va intarzia procesul de emitere a PIN-ului cu cel putin 2 luni.
  5. Scrisoarea de acceptare este valabila doar 3 luni. Din momentul emiterii Scrisorii de Acceptare este necesar sa faceti plata de 120 de Lire Sterline si sa o si trimiteti la NMC completata in decurs de 3 luni. In caz contrar, candidatura dvs va fi anulata si va trebui sa luati totul de la capat.
  6. Aplicatia trebuie sa fie completata cu MAJUSCULE.

Testul de limba Engleza – cand se introduce si cum il puteti evita?

Testul de limba Engleza pe care il vor introduce cei de la NMC va fi de tip IELTS si se va introduce in data de 18 Ianuarie 2016. Pntru a-l evita, puteti face cererea de aplicatie pana in data de 15 Ianuarie 2016, astfel incat sa fiti inregistrat la NMC inainte de a se introduce acest test.

Astfel, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.92.53.41 sau ne puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau aplicand la unul dintre job-urile pe care le avem disponibile in acest moment. 

   
contact

trimite-ne un mesaj

Please prove you are human!
contact@eurolife-consulting.ro
0213.108.369
Bd Theodor Pallady 107, Sector 3 - Bucuresti